Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g1280g6835kcal62.7g665.6g409.6g0g
Kananmuna kuoreton 2560g3652kcal320g7.7g262.4g0g
Sokeri 1376g5585kcal0g1374.6g0g0g
Euroshopper margariini 60 %960g5232kcal9.6g9.6g576g0g
Vehnäjauho puolikarkea 528g1812kcal53.8g369.6g6.3g18.5g
Kaakaojauhe, X-tra64g237kcal2.2g53.1g1.3g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g106g564kcal5.2g54.9g33.8g0g
Kananmuna kuoreton 211g301kcal26.4g0.6g21.6g0g
Sokeri 114g461kcal0g113.5g0g0g
Euroshopper margariini 60 %80g436kcal0.8g0.8g48g0g
Vehnäjauho puolikarkea 43g148kcal4.4g30.2g0.5g1.5g
Kaakaojauhe, X-tra4.8g18kcal0.2g4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14653g50562kcal970.6g5368.4g2719.2g40g
Valittu annoskoko7326g25281kcal485.3g2684.2g1359.6g20g
Annoskoko puolitettuna3663g12641kcal242.7g1342.1g679.8g10g
Arvot/100g100g345kcal6.6g36.6g18.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840