Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g3204g801kcal32g157g6.4g80.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1602g2659kcal304.3g0g160.2g0g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Tomaattimurska Eldorado1562g312kcal18.7g54.7g1.6g21.9g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g601g1742kcal198.2g7.8g102.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14656g11223kcal1115.8g473.6g542g216.2g
Valittu annoskoko7328g5611kcal557.9g236.8g271g108.1g
Annoskoko puolitettuna3664g2806kcal279g118.4g135.5g54.1g
Arvot/100g100g77kcal7.6g3.2g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99763