Luomuhernekeitto

Liota herneitä yön yli viileässä vedessä.

Keitä herneitä, lihoja ja sipulia n. 2 h. Mausta lopuksi suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 83g58kcal4.2g7.8g0.3g2.6g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Sianliha keskiarvo 133g291kcal24.4g0g21.7g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1466g706kcal57.6g17g44g5.8g
Valittu annoskoko733g353kcal28.8g8.5g22g2.9g
Annoskoko puolitettuna367g177kcal14.4g4.3g11g1.5g
Arvot/100g100g48kcal3.9g1.2g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=134401