Pannukakku

Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito ja suola.

Lisää jauhot koko ajan sekoittaen.

Anna taikinan turvota hetki ja kaada se voidellulle uunipellille.

Paista 225 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 376g172kcal11.3g18.1g5.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)226g284kcal24.8g0.7g20.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 122g420kcal12.5g85.6g1.5g4.3g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Margariini 80% keskiarvo7.5g53kcal0g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1467g1858kcal97.2g208.8g66.8g8.6g
Valittu annoskoko734g929kcal48.6g104.4g33.4g4.3g
Annoskoko puolitettuna367g464kcal24.3g52.2g16.7g2.2g
Arvot/100g100g127kcal6.6g14.2g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124326