DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 39g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Valkokaali keräkaali 439g122kcal5.2g17.8g0.9g9.2g
Voi vähäsuolainen 3.9g29kcal0g0g3.2g0g
Siirappi 12g37kcal0g9.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha211g350kcal40.1g0g21.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 28g93kcal0.6g0.8g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1467g1285kcal92.8g59.4g70.2g19.8g
Valittu annoskoko733g643kcal46.4g29.7g35.1g9.9g
Annoskoko puolitettuna367g321kcal23.2g14.9g17.6g5g
Arvot/100g100g88kcal6.3g4g4.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281464