Omena-Kaura paistos

Kuori omenat ja leikkaa aika ohuiksi lohkoiksi.

Pane lohkot voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle kanelia sekä vähän sokeria, varsinkin jos omenat ovat happoisia.

Sulata voi ja sekoita siihen sokeri ja kauraryynit ja kanelia.

Levitä seos omenalohkojen päälle.

Laita uuniin 225 kunnes omenat on pehmeitä ja kuorrutus kauniin ruskea.

Lisänä voit tarjota vaniljakastiketta tai jäätelöä.

Laitin itse näin: uuni 200 kiertoilma 10 min. Uuni pois päältä, annoin paistoksen muhia jälkilämmössä vielä 10 min. Omenat oli kypsiä ja kaurajuttu ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g562g191kcal1.1g39.9g1.7g10.1g
Voi, normaalisuolainen (Valio)56g405kcal0.4g0.4g45g0g
Sokeri 48g194kcal0g47.7g0g0g
Kaurahiutale 67g252kcal9.8g38.4g4.9g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1467g2084kcal22.6g252.8g103.2g33.6g
Valittu annoskoko734g1042kcal11.3g126.4g51.6g16.8g
Annoskoko puolitettuna367g521kcal5.7g63.2g25.8g8.4g
Arvot/100g100g142kcal1.5g17.2g7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320408