Kasvispannu

Kuori, viipaloi, suikaloi kaikki vihannekset.

Laita kylmään veteen vuorokaudeksi jääkaappiin imemään nestettä itseensä.

Kuullota ensin purjoa ja kumoa kaikki muut vihannekset seuraksi paitsi parsakaalin nuput ja kiinankaali.

Mausta cayenne pippurilla, mustapippurirouheella
Hiukan ketjap manista ja muutama desi vettä.

Lisää kiinankaali ja parsakaalin kukinnot ja
hauduttele kypsäksi kannen alla ja tarjoa pihvin kanssa!
Nam !!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 12g2.8kcal0.2g0.3g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g147g41kcal0.9g8.8g0.3g3.7g
Parsakaali brokkoli 171g60kcal7.9g3.3g0.5g4.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka127g14kcal1.4g1.4g0.3g1.3g
Kiinankaali 125g25kcal1.9g2.8g0.4g1.1g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g14g24kcal0.3g5.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 135g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.3g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1467g347kcal25.6g46.4g3.2g22.6g
Valittu annoskoko734g174kcal12.8g23.2g1.6g11.3g
Annoskoko puolitettuna367g87kcal6.4g11.6g0.8g5.7g
Arvot/100g100g24kcal1.7g3.2g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388703