Kermainen kanarisotto

Keitä riisit 6dl:ssa lihalientä kypsiksi, lisää herne-maissi-paprika ja anna kypsyä.

Ruskista kanan palat kahdessa erässä voissa, mausta suolalla, currylla ja valkopippurilla.

Lopuksi huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada kattilaan kanojen päälle.

Lisää kerma ja sitruunamehu.

Anna kiehua kunnes kanat on kunnolla mureita.

Nosta kanat liemestä ja kippaa sinne riisiseos.

Sekoita.

Pilko kanat pieniksi ja sekoita muun joukkoon.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin paistileike merisuola (Atria), annos 500g187g253kcal31.9g0.9g13.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g17g123kcal0.2g0.2g13.5g0g
Jasminriisi (2014) (Rainbow), annos 60g79g276kcal5.6g63g0.6g0g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)4.1g12kcal0.4g0.7g0.8g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow75g60kcal3.1g9.7g0.7g2.3g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g75g255kcal1.5g2.2g26.2g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g9g2.3kcal0g0.8g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g3.7g12kcal0.4g1.9g0.4g0.4g
Ruokasuola jodioitu 1.9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1467g1987kcal86.2g159.2g111.4g5.6g
Valittu annoskoko734g994kcal43.1g79.6g55.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna367g497kcal21.6g39.8g27.9g1.4g
Arvot/100g100g135kcal5.9g10.9g7.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=457524