Jauheliha-makaronikeitto

Valmista keittojuurespussin ohjeen mukaisesti.

Lisää tomaattimurska ja pasta vasta, kun vesi on alkanut kiehumaan uudelleen juuresten lisäämisen jälkeen.

Lisää ruskistettu jauheliha ja pavut, kun keitto on lähes valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 587 grammaa

Nahkuri

Hankku81 sanoi...

Tein tätä ja voi että oli hyvää!! Suosittelen :)

keskiviikko 21.07.2010 klo 18:05

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha83g139kcal15.8g0g8.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 313g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)77g31kcal0.8g5.6g0.4g1.1g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g55g41kcal3g6.6g0.3g0g
Torino tumma proteiinipasta plus31g106kcal7.2g16.6g1.2g1.9g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g18g16kcal0.5g0.6g1.2g0.1g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g156g94kcal2.5g18.8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1468g853kcal59.6g96.4g23.4g6.2g
Valittu annoskoko734g427kcal29.8g48.2g11.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna367g213kcal14.9g24.1g5.9g1.6g
Arvot/100g100g58kcal4.1g6.6g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186196