Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.2g12g0.5g4.2g
Jauheliha, sika-nauta 1000g2214kcal175g0g170g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g2260g3277kcal119.8g655.4g15.8g29.4g
Maito, Kevyt3100g1426kcal99.2g148.8g46.5g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g500g1400kcal95g0g110g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14660g17397kcal1039.4g1633.8g730.6g67.2g
Valittu annoskoko7330g8699kcal519.7g816.9g365.3g33.6g
Annoskoko puolitettuna3665g4349kcal259.9g408.5g182.7g16.8g
Arvot/100g100g119kcal7.1g11.1g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251040