Työmiehen kaalikeitto

Paista jauheliha ja mausta se mustapippurilla, paprikajauheella ja suolalla.

Pilko kasvikset ja laita kiehumaan veteen liemikuutioiden ja pippurien kanssa.

Lisää jauheliha.

Keitä kypsäksi.

Hautuessaan hiljaa pidemmän aikaa keitosta tulee maukkaampi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 800g1771kcal140g0g136g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl30g266kcal0g0g30g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Paprikajauhe 4g13kcal0.6g0.7g0.5g1.5g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Vesi4999g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali800g169kcal9.6g27.2g1.6g16.8g
Paprika keltainen 340g102kcal3.2g17.3g0.7g6.8g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka180g20kcal2g2g0.4g1.8g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Lihaliemikuutio Maggi22g62kcal2g1.5g5.1g0g
Kasvisliemikuutio 22g67kcal2.1g3g5.2g0.4g
Maustepippuri, annos 1g20g0.6kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14660g5017kcal322.4g116g360g60.2g
Valittu annoskoko7330g2509kcal161.2g58g180g30.1g
Annoskoko puolitettuna3665g1254kcal80.6g29g90g15.1g
Arvot/100g100g34kcal2.2g0.8g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=439532