Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 280g2031kcal3.3g1.1g227.6g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1120g6720kcal235.2g73.9g604.8g0g
Kananmuna kuoreton 3080g4394kcal385g9.2g315.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl2800g9520kcal56g84g980g0g
Suola, annos 3g42g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g14g53kcal0.2g13.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14672g45436kcal1359.4g362.6g4256.2g0g
Valittu annoskoko7336g22718kcal679.7g181.3g2128.1g0g
Annoskoko puolitettuna3668g11359kcal339.9g90.7g1064.1g0g
Arvot/100g100g310kcal9.3g2.5g29g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112903