Bataatti-mungpapukeitto

Liota mungpapuja jääkaapissa n. 8 h ennen keittämistä.

Pilko porkkanat, sipuli ja bataatti paloiksi.

Lisää vettä päälle niin, että juurekset peittyvät ja keitä 10 min. Lisää sitten liotetut pavut sekaan ja keitä vielä 10-15 min. kunnes juurekset on pehmenneet.

Soseuta ja lisää vettä tarvittaessa.

Mausta.

236kCal/annos

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

K1rs1kka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1040g842kcal16.3g175g0.5g31.2g
Mungpapu, Risenta1600g4640kcal384g640g16g0g
Sipuli 440g133kcal5.5g21.1g0.9g7.5g
Kurkuma, annos 2g16g8kcal0g0g0.3g0g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Korianteri, tuore, annos 20g160g32kcal3.2g6.4g0.8g4.8g
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14672g11483kcal830.6g1711g38g90.4g
Valittu annoskoko7336g5742kcal415.3g855.5g19g45.2g
Annoskoko puolitettuna3668g2871kcal207.7g427.8g9.5g22.6g
Arvot/100g100g78kcal5.7g11.7g0.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207344