Tomaatti-jauhelihakeitto

Pilko perunat, porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja anna kiehua vedessä kypsiksi.

Lisää paistettu jauheliha ja anna kiehua hetki.

Voit kaataa veden talteen, jotta voit säädellä keiton paksuutta ja makua.

Lisää kasvisten sekaan tomaattimurska ja sopiva määrä vettä.

Mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteilla (esim.

paprika, basilika, oregano).

Lisää sekaan vielä muutama hienoksi silputtu basilikanlehti ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4200g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g700g420kcal10.5g91g0.7g6.3g
Porkkana 560g183kcal3.5g31.1g1.1g14.3g
Sipuli (kuorittu)154g42kcal2g7.4g0.3g2.6g
Tomaattimurska (Euro shopper)1120g336kcal11.2g44.8g4.5g2.2g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 560g1240kcal98g0g95.2g0g
Basilika, tuore14g5.6kcal0.4g0.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14672g4453kcal251.2g350g203.8g51.8g
Valittu annoskoko7336g2226kcal125.6g175g101.9g25.9g
Annoskoko puolitettuna3668g1113kcal62.8g87.5g51g13g
Arvot/100g100g30kcal1.7g2.4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317954