Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 33g23kcal1.7g3.1g0.1g1g
Vesi334g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Parsakaali brokkoli 67g23kcal3.1g1.3g0.2g1.7g
Peruna, keskikokoinen 60g100g60kcal1.5g13g0.1g0.9g
Pestokastike, yrttikastike 25g122kcal2g0.4g12.5g1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)150g195kcal27g3.3g9.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1468g949kcal71.2g44.2g54.2g10.2g
Valittu annoskoko734g474kcal35.6g22.1g27.1g5.1g
Annoskoko puolitettuna367g237kcal17.8g11.1g13.6g2.6g
Arvot/100g100g65kcal4.9g3g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=169794