Lämmin savulohisalaatti

Kuullota rypsiöljyssä pinaatti, tomaatti, paprika ja pähkinät.

Keitä kananmunat ja pilko.

Laita lautasille valmiiksi salaatti ja kurkku sekä kananmunaviipaleet.

Kerrosta päälle lämpimät ainekset ja päälle lohi.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi lisää hieman suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 653 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 135g41kcal1.3g6.9g0.3g2.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g141g29kcal0.8g5.3g0.4g2g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Pinaatti 51g6.8kcal0.8g0.2g0.2g0.7g
Cashew pähkinä, pirkka34g194kcal6.8g6.4g15.5g1.2g
Salaatti, jäävuori tuore45g4.5kcal0.5g0.4g0.1g0.5g
Savulohi, pelkästään135g268kcal23.4g0g20.8g0g
Kananmuna kuoreton 141g201kcal17.6g0.4g14.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.8g0.6kcal0g0g0g0g
Kurkku, tuore45g4.5kcal0.3g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1469g1596kcal103g40.8g114.6g14.8g
Valittu annoskoko735g798kcal51.5g20.4g57.3g7.4g
Annoskoko puolitettuna367g399kcal25.8g10.2g28.7g3.7g
Arvot/100g100g109kcal7g2.8g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111998