Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 4000g7813kcal747.6g0g540g0g
Amerikansekoitus, Apetit1200g336kcal21.6g54g2.4g28.8g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g240g672kcal45.6g0g52.8g0g
Ruohosipuli 100g23kcal1.4g1.7g0.6g2.4g
Kuohukerma,valio,2dl800g2720kcal16g24g280g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit1000g1300kcal30g20g130g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14680g25727kcal1724.4g199.4g2011.6g62.4g
Valittu annoskoko7340g12863kcal862.2g99.7g1005.8g31.2g
Annoskoko puolitettuna3670g6432kcal431.1g49.9g502.9g15.6g
Arvot/100g100g175kcal11.7g1.4g13.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235531