Kesäkurpitsavuoka

2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsati, sipuli, valkosipuli ja basilika.

Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta.

Levitä seos uunivuokaan ja päälle juustoraaste.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2500g451kcal14g62.5g10g17.5g
Sipulikuutiot rainbow50g5kcal0.8g0.8g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g2500g875kcal25g162.5g12.5g0g
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa1250g1000kcal56.2g162.5g12.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa750g2250kcal172.5g0g172.5g0g
Basilika, tuore250g100kcal7.7g12.5g2g9.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g40g42kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14680g9446kcal558.8g814.6g419.4g56g
Valittu annoskoko7340g4723kcal279.4g407.3g209.7g28g
Annoskoko puolitettuna3670g2362kcal139.7g203.7g104.9g14g
Arvot/100g100g64kcal3.8g5.5g2.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284511