Paistettua lohta kasvispedillä

Paahda seesaminsiemeniä kevyesti kuivalla pannulla ja siirrä sivuun.

Paloittele kala neljään osaan.

Kuumenna ruokalusikallinen rasvaa pannussa ja paista lohipalat molemmin puolin.

Siirrä lohipalat lutaselle ja mausta sitruunapippurilla.

Peitä lohipalat foliolla ja pidä ne lämpimänä.

Hienonna valkosipuli, suikaloi paprika ja puhdistettu purjo.

Leikkaa porkkana ja juuriselleri tikkumaisiksi suikaleiksi.

Lisää pannulle ruokalusikallinen rasvaa ja kuullota siinä valkosipuli ja inkivääri.

Lisää loput kasvikset ja kuullota vielä 5 minuuttia.

Lisää lopuksi soijakastike ja seesaminsiemenet.

Tarjoa kasvikset ja lohi keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Helmi75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 51g344kcal13.7g3.5g29.6g6.3g
Kirjolohifilee 2998g4956kcal502.1g0g329.7g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g15g26kcal1.2g4.8g0.1g0g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Paprika punainen 1019g298kcal9.6g45.9g4.1g19.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g390g109kcal2.3g23.2g0.8g9.7g
Juuriselleri 450g142kcal5.6g20.7g0.9g13.9g
Inkivääri, tuore, silputtu90g72kcal1.6g16g0.7g1.8g
Purjosipuli 600g137kcal10.9g14.4g1.2g12.6g
Soijakastike 108g65kcal5.6g10.3g0.1g0g
Rypsiöljy 162g1431kcal0g0g161.9g0g
Täysjyväriisi, keitetty, suolaa 1439g1928kcal35g410.6g4g42.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14688g19066kcal1179g1106.6g1066.4g213.6g
Valittu annoskoko7344g9533kcal589.5g553.3g533.2g106.8g
Annoskoko puolitettuna3672g4767kcal294.8g276.7g266.6g53.4g
Arvot/100g100g130kcal8g7.5g7.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144785