Kimmon Nakkikeitto

Laita 1,5 l vettä ja paistinpannu kuumenemaan.

Pilko 6 keskikokoista perunaa pieniksi ja laita kiehuvaan suolaveteen.

Pilko perunoiden kypsyessä 15 kalkkunanakkia pieniksi ja ruskista ne pannulla.

Kaada nakit ja kaksi lihaliemikuutiota pataan.

Kun perunat tuntuvat haarukalla viittä vaille kypsiltä, kaada sekaan 1-2 pussia keittojuureksia.

Odota pari minuuttia ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Juhanii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunanakki Atria 5%2517g2517kcal302g65.4g120.8g0g
Lihaliemikuutio Maggi34g94kcal3g2.3g7.7g0g
Peruna, keskikokoinen 60g3595g2157kcal53.9g467.4g3.6g32.4g
Keittojuurekset, Rainbow1198g300kcal10.8g57.5g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14688g10135kcal739.4g1185.2g271.4g64.8g
Valittu annoskoko7344g5068kcal369.7g592.6g135.7g32.4g
Annoskoko puolitettuna3672g2534kcal184.9g296.3g67.9g16.2g
Arvot/100g100g69kcal5g8.1g1.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154645