Paahdetut uunikasvikset

-Kuori punajuuret, porkkanat, sipuli (1kpl kelta- ja 1kpl punasipuli) ja lanttu.

Lohko melko isoiksi paloiksi.

- Pese kesäkurpitsa ja perunat ja paloittele isoiksi lohkoiksi.

- Mittaa öljy laakeaan uunivuokaan, lisää kasvikset ja pyöräytä sekaisin.

- Mausta kasvikset suolalla, pippurilla ja yrttimausteseoksella.

Sekoita.

- Kypsennä kasviksia 225-asteisessa uunissa 30-40 min., kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Kääntele kerran paahtamisen aikana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Laaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1199g460kcal12g82.7g2.4g30g
Porkkana, keskikokoinen 65g1199g336kcal7.2g71.3g2.4g30g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Peruna, keskikokoinen 60g1199g719kcal18g155.9g1.2g10.8g
Kesäkurpitsa2398g408kcal9.6g60g14.4g16.8g
Lanttu 600g173kcal6g27.6g1.8g10.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl120g1079kcal0g0g119.9g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14688g6674kcal121.2g852.6g286.6g217.2g
Valittu annoskoko7344g3337kcal60.6g426.3g143.3g108.6g
Annoskoko puolitettuna3672g1669kcal30.3g213.2g71.7g54.3g
Arvot/100g100g45kcal0.8g5.8g2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190822