Bataatti-mungpapukeitto

Liota mungpapuja jääkaapissa n. 8 h ennen keittämistä.

Pilko porkkanat, sipuli ja bataatti paloiksi.

Lisää vettä päälle niin, että juurekset peittyvät ja keitä 10 min. Lisää sitten liotetut pavut sekaan ja keitä vielä 10-15 min. kunnes juurekset on pehmenneet.

Soseuta ja lisää vettä tarvittaessa.

Mausta.

236kCal/annos

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

K1rs1kka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1041g843kcal16.3g175.2g0.5g31.2g
Mungpapu, Risenta1602g4645kcal384.4g640.7g16g0g
Sipuli 441g133kcal5.5g21.1g0.9g7.5g
Kurkuma, annos 2g16g8kcal0g0g0.3g0g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13.1g0.5g1.7g
Korianteri, tuore, annos 20g160g32kcal3.2g6.4g0.8g4.8g
Vesi, vesijohtovesi 4004g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14688g11495kcal831.4g1713g38g90.4g
Valittu annoskoko7344g5748kcal415.7g856.5g19g45.2g
Annoskoko puolitettuna3672g2874kcal207.9g428.3g9.5g22.6g
Arvot/100g100g78kcal5.7g11.7g0.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207344