Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g2998g3597kcal479.6g39g167.9g3g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g30g264kcal0g0g30g0g
Vesi, vesijohtovesi 2998g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)96g345kcal5.3g72.9g3.4g5.3g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g1199g1439kcal34.8g64.7g119.9g0g
Voi 24g174kcal0.3g0.1g19.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14688g11638kcal1040g353.4g681.4g16.6g
Valittu annoskoko7344g5819kcal520g176.7g340.7g8.3g
Annoskoko puolitettuna3672g2910kcal260g88.4g170.4g4.2g
Arvot/100g100g79kcal7.1g2.4g4.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249310