Kasvissosekeitto ala Tuula

Pese, kuori ja palaittele palsternakat, perunat, porkkanat ja selleri.

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kasvikset.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Anna kiehua n. ½ tuntia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta keitto sauvasekoittimella.

Lisää juusto ja kuumenna, älä keitä.

Ohenna keitto maidolla tai vedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 800g509kcal4g94.3g3.2g36g
Peruna, vanha, kuorittu 900g685kcal16.9g139.4g1.8g9g
Porkkana 500g163kcal3.1g27.8g1g12.7g
Juuriselleri 400g126kcal5g18.4g0.8g12.4g
Sipuli 340g103kcal4.2g16.3g0.7g5.8g
Vesi, vesijohtovesi 2998g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g2g4.6kcal0.2g0.8g0.1g0g
Tuorejuusto savuporo rasvaa 20g creme bonjour (Creme bonjour), annos 200g400g1039kcal12g18g107.9g2g
Piparjuuri, annos 10g500g185kcal22.5g55g1.5g37.5g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g500g600kcal11.5g24g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14688g6828kcal158.8g788g334g230.8g
Valittu annoskoko7344g3414kcal79.4g394g167g115.4g
Annoskoko puolitettuna3672g1707kcal39.7g197g83.5g57.7g
Arvot/100g100g47kcal1.1g5.4g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331767