Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 3248g2473kcal61.1g503.4g6.5g32.5g
Sipuli (kuorittu)902g244kcal11.7g43.3g1.8g15.3g
Paprika, punainen451g116kcal4.1g20.8g1.8g9g
Valkosipuli 36g39kcal2.9g5.9g0.2g0.8g
Nakki, keskiarvo 2707g6313kcal308.6g31.4g557.6g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14688g18369kcal776.8g1209.6g1135.8g115.8g
Valittu annoskoko7344g9184kcal388.4g604.8g567.9g57.9g
Annoskoko puolitettuna3672g4592kcal194.2g302.4g284g29g
Arvot/100g100g125kcal5.3g8.2g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354686