Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1978g4501kcal375.9g0g336.3g0g
Tomaattimurska 4796g1410kcal26.9g254.2g9.6g91.1g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g60g402kcal0.3g0.3g44.4g0g
Sokeri 30g122kcal0g29.9g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g480g1343kcal91.1g0g105.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14688g15555kcal988.4g568.8g991.6g182.2g
Valittu annoskoko7344g7778kcal494.2g284.4g495.8g91.1g
Annoskoko puolitettuna3672g3889kcal247.1g142.2g247.9g45.6g
Arvot/100g100g106kcal6.7g3.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437425