Banaanikakku

Tähän kakkuun käy parhaiten ylikypsät banaanit ;)

Sekoita pehmeään rasvaan sokeri ja lisää kananmuna.

Sekoita hyvin.

Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää jauhoseos rasva-sokeri-munaseokseen.

Sekoita tasaiseksi ja painele rengasvuoan pohjalle.

Nosta taikinaa myös ylös reunoille.

Murskaa banaanit haarukalla ja sekoita niihin kermaviili, kananmuna ja vaniljasokeri.

Soseuta punaherukat (puolukatkin käy) ja levitä ne kakkupohjalle.

Kaada kermaviili-banaaniseos päälle.

Ripottele päällimmäiseksi mantelirouhetta.

Paista kakkua 200 asteessa noin puoli tuntia.

Anna seistä vuoassa jonkin aikaa ennen kuin siirrät sen tarjoiluvadille.

Alkuperäinen ohje on kotikokki.

net sivulta jota olen hiukan keventännyt :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Peikkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 362g454kcal39.8g0.9g32.6g0g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.4g0g0.2g
Punaherukka 603g341kcal8.7g45.2g2.4g30.1g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%1205g723kcal38.6g85.5g24.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 362g454kcal39.8g0.9g32.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g24g96kcal0g23.9g0g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 753g4045kcal6.8g5.3g451.8g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g2229g1872kcal24.5g407.9g8.9g40.1g
Fariinisokeri422g1712kcal0g421.3g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl181g1045kcal38.1g9.6g91.3g21g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)1175g3759kcal162.1g681.4g37.6g146.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14688g29109kcal720g3386.6g1362.6g476.4g
Valittu annoskoko7344g14555kcal360g1693.3g681.3g238.2g
Annoskoko puolitettuna3672g7277kcal180g846.7g340.7g119.1g
Arvot/100g100g198kcal4.9g23.1g9.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=65218