Raejuustomakaroonilaatikko

Pasta sipuli ja jauheliha.

Laita keittämätön pasta, rejuusto ja valkuaiset uuninkestävään vuokaan, lisää paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisää litra keitettyä vettä ja mieleiset mausteet.

Sekoita kunnolla.

Anna olla uunissa 200C
noin tunnin.

Anna sen jälkeen vetäytyä kunnolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Hade
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino109g372kcal25.2g58g4g6.6g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g175g114kcal22.7g3.5g0.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha175g291kcal33.2g0g17.5g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g46g19kcal4.5g0.2g0g0g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g11g3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1470g1597kcal171.4g124.4g44g13.4g
Valittu annoskoko735g798kcal85.7g62.2g22g6.7g
Annoskoko puolitettuna368g399kcal42.9g31.1g11g3.4g
Arvot/100g100g109kcal11.7g8.5g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148930