Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g76g21kcal0.5g4.5g0.2g1.9g
Peruna, vanha, kuorittu 175g133kcal3.3g27.1g0.3g1.7g
Maissi, pakaste (Spar) 200g23g26kcal1g4.6g0.5g0g
Lihapulla 1kpl/15g88g210kcal13.1g8.2g13.1g0.5g
Makaroni, tumma 70g252kcal9.5g46g2.1g4.1g
Vesi292g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.3g6.5kcal0.2g0.2g0.5g0g
Turun sinappi, mieto9g18kcal0.5g2.6g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1470g1332kcal56.2g186.4g34.6g16.4g
Valittu annoskoko735g666kcal28.1g93.2g17.3g8.2g
Annoskoko puolitettuna368g333kcal14.1g46.6g8.7g4.1g
Arvot/100g100g91kcal3.8g12.7g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180735