Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 230g67kcal2.2g10.3g0.9g4.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha167g277kcal31.7g0g16.7g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g42g134kcal21.7g11.7g0.2g6.7g
Sipuli (kuorittu)54g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss63g194kcal15g0.5g14.4g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)167g42kcal1.7g9.2g0g2.3g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g12g11kcal0.4g0.4g0.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1470g1480kcal147g69.8g66.2g28.8g
Valittu annoskoko735g740kcal73.5g34.9g33.1g14.4g
Annoskoko puolitettuna368g370kcal36.8g17.5g16.6g7.2g
Arvot/100g100g101kcal10g4.7g4.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219315