Karppaajan carbonara

Suikaloi kesäkurpitsat 'spagetiksi' juustohöylällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1470 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 250g45kcal1.4g6.3g1g1.8g
Herkkusieni 140g22kcal2.9g0.4g0.5g2.1g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus70g245kcal9.8g0.4g22.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g18g128kcal0.2g0.2g14g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 180g594kcal3.6g5.4g63g0g
Basilika, tuore2.5g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta20g91kcal8g0g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1470g2410kcal65.8g26g225.8g8g
Valittu annoskoko735g1205kcal32.9g13g112.9g4g
Annoskoko puolitettuna368g603kcal16.5g6.5g56.5g2g
Arvot/100g100g164kcal4.5g1.8g15.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264651