Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 490g1571kcal131.2g0g117.3g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g35g112kcal10.7g19.2g0.3g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g105g179kcal2.1g1.7g18.1g0.6g
Kananmuna kuoreton 70g100kcal8.8g0.2g7.2g0g
Korppujauho 35g128kcal3.7g26.2g0.4g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1470g4179kcal313g94.6g286.6g5g
Valittu annoskoko735g2089kcal156.5g47.3g143.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna368g1045kcal78.3g23.7g71.7g1.3g
Arvot/100g100g284kcal21.3g6.4g19.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264658