Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g250g351kcal40.1g6.3g18.5g0.3g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Creme Bonjour 15% valkosipuli125g225kcal8.5g4.8g18.8g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g110g386kcal14.3g73.8g2.8g7.7g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g100g250kcal17g0.1g20g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g144g29kcal0.9g5.5g0.4g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1470g2493kcal162.4g182.6g121g20.2g
Valittu annoskoko735g1247kcal81.2g91.3g60.5g10.1g
Annoskoko puolitettuna368g623kcal40.6g45.7g30.3g5.1g
Arvot/100g100g170kcal11g12.4g8.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116