Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)375g488kcal78.8g1.9g18.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton9g2kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g125g161kcal5.2g6.4g12.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima156g609kcal45.3g0g46.9g0g
Tilli, tuore 47g14kcal1.7g0.4g0.4g1g
Ruohosipuli 19g4.2kcal0.3g0.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1470g2560kcal262.8g18.6g157.4g3.2g
Valittu annoskoko735g1280kcal131.4g9.3g78.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna368g640kcal65.7g4.7g39.4g0.8g
Arvot/100g100g174kcal17.9g1.3g10.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363096