Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 109g585kcal1g0.8g65.4g0g
Kananmuna kuoreton 48g68kcal6g0.1g4.9g0g
Sokeri 56g226kcal0g55.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 43g146kcal4.3g29.8g0.5g1.5g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g122g427kcal17.1g68.3g8.4g0g
Leivinjauhe 2.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Mustikka pirkka 200 g174g58kcal1.7g11.2g1.7g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g174g148kcal5.4g8g10.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7g28kcal0g6.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1470g3380kcal71.2g363g182.8g3g
Valittu annoskoko735g1690kcal35.6g181.5g91.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna368g845kcal17.8g90.8g45.7g0.8g
Arvot/100g100g230kcal4.8g24.7g12.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396618