Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka175g665kcal40.2g0g52.5g0g
Cashewpähkinä 70g402kcal14g13.2g32.4g2.5g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 175g130kcal1.3g27.1g0.7g1.9g
Fariinisokeri35g142kcal0g35g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos35g252kcal0.2g0.2g28g0g
Päärynä kuorittu 175g76kcal0.5g14g0.2g6.8g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka70g7kcal0.8g0.6g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1470g3348kcal114g180.2g227.8g23.8g
Valittu annoskoko735g1674kcal57g90.1g113.9g11.9g
Annoskoko puolitettuna368g837kcal28.5g45.1g57g6g
Arvot/100g100g228kcal7.8g12.3g15.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75597