Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 268g90kcal1.9g14.7g0.3g3.8g
Sokeri 114g463kcal0g113.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 67g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g5.4g17kcal0.6g3.2g0.4g1.5g
Kaneli, jauhettu, annos 2g2.7g7kcal0.1g2.1g0.1g1.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g43kcal0g10.6g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl268g912kcal5.4g8g93.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1472g3062kcal16g304.8g189.2g13.6g
Valittu annoskoko736g1531kcal8g152.4g94.6g6.8g
Annoskoko puolitettuna368g766kcal4g76.2g47.3g3.4g
Arvot/100g100g208kcal1.1g20.7g12.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891