Mustikkapiirakka (hedelmäsokerilla)

100g 60% leivontamargariinia
30g (vajaa puoli desiä) hedelmäsokeria
1 muna
1 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
4 dl = 200g mustikoita
30g hedelmäsokeria
2 tl perunajauhoja

Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna edelleen vatkaten.

Lisää keskenään sekoitetut kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Levitä taikina voidellun vuoan pohjalle ja reunoille.

Sekoita täytteen aineet ja pane taikinan päälle vuokaan.

Paista uunin keskitasossa noin 20-25 minuuttia, 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 13g45kcal0g10.9g0g0.2g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 40g163kcal0g40.1g0g0g
Mustikka metsä- 268g118kcal1.3g17.1g1.6g8.8g
Leivinjauhe 6.7g12kcal0.3g2.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 114g390kcal11.6g79.6g1.4g4g
Kaurahiutale 47g175kcal6.8g26.7g3.4g4.7g
Kananmuna kuoreton 74g105kcal9.2g0.2g7.5g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 40g163kcal0g40.1g0g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 134g719kcal1.2g0.9g80.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1472g3779kcal60.8g436.2g188.4g35.4g
Valittu annoskoko736g1889kcal30.4g218.1g94.2g17.7g
Annoskoko puolitettuna368g945kcal15.2g109.1g47.1g8.9g
Arvot/100g100g257kcal4.1g29.6g12.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62306