Kevennetty marenkikakku

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon makeutusjauhe, perunajauho ja kaakao.

Vatkaa ainees sekaisin.

Pursota vaahdosta kaksi yhtä isoa ympyrää uunipellille.

Paista 100 asteessa n. 1,5-2h tuntia.

Avaa uunin luukku ja ota marengit pois vasta uunin jäähdyttyä.

Vatkaa täytteeseen kerma ja makeuta se makeutusjauheella.

Lado marjoja ja kermaa toisen pohjan päälle.

Laita toinen ympyrä päälle.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 150g63kcal14.7g0.6g0.1g0g
Canderel makeutusjauhe25g96kcal0.7g23.2g0g0g
Perunajauhot,rainbow5g16kcal0g4g0g0.1g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton37g120kcal8.6g3.9g7.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl200g679kcal4g6g69.9g0g
Canderel makeutusjauhe5g19kcal0.1g4.6g0g0g
Karviainen 314g125kcal2.8g17g1.3g10.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1472g2237kcal61.8g118.6g158.2g21.6g
Valittu annoskoko736g1118kcal30.9g59.3g79.1g10.8g
Annoskoko puolitettuna368g559kcal15.5g29.7g39.6g5.4g
Arvot/100g100g152kcal4.2g8.1g10.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202782