Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl438g579kcal57.4g1.3g36.4g0g
Voi 40g289kcal0.5g0.2g32.4g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g120g717kcal28.7g7.9g64.6g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl133g474kcal2.7g4g50.5g0g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.7g11kcal0g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1472g4140kcal178.6g32g367.8g0g
Valittu annoskoko736g2070kcal89.3g16g183.9g0g
Annoskoko puolitettuna368g1035kcal44.7g8g92g0g
Arvot/100g100g281kcal12.1g2.2g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206765