Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 305g579kcal82.7g0g27.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)133g113kcal1.3g4.6g9.3g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Korppujauho 33g121kcal3.5g24.8g0.3g1.8g
Kananmuna kuoreton 146g208kcal18.2g0.4g15g0g
Tilli, tuore 20g6kcal0.7g0.2g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1472g2108kcal215.4g69.6g105g7.8g
Valittu annoskoko736g1054kcal107.7g34.8g52.5g3.9g
Annoskoko puolitettuna368g527kcal53.9g17.4g26.3g2g
Arvot/100g100g143kcal14.6g4.7g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341992