Kotipulla (20 kpl taikina, 1 pikkupulla 46g)

Tässä versiossa jauhoina 1,5 dl grahamjauhoja + 6dl vehnäjauhoja.

Sekoita puolikas hiivapaketti kädenlämpöiseen maitoon (2,5 dl). Lisää puolikas teelusikallinen suolaa, 3/4 dl sokeria ja puolet jauhoista.

Sekoita niin että taikina saa ilmaa.

Vaivaa kimmoisaksi, lisää tarvittaessa jauhoja samalla.

Lisää pehmennyt leivontamargariini.

Jätä taikina kohoamaan huoneenlämpöön.

Kun taikina on kohonnut (n.20 min kuluttua) voit alkaa käsitellä taikinaa ja pyöritellä pikkupullia.

Ota mukaan taikinaan loppuosa jauhoista hiljalleen tarpeen mukaan.

Kun pullat ovat kohonneet sopivasti lämpimässä, voitele munalla ja paista 200 asteessa (kevyen vaaleanruskeiksi, noin 10 min)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.7g0g
Vehnäjauho sunnuntai291g1019kcal34.9g206.7g6.1g10.2g
Grahamjauho, 1 dl85g306kcal11g58.6g2.5g10.6g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen61g437kcal0g0g48.5g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 20g15kcal2.7g0.2g0.1g1.4g
Maito, Kevyt202g93kcal6.5g9.7g3g0g
Sokeri 57g230kcal0g56.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1472g4245kcal114.2g663.6g123.8g44.4g
Valittu annoskoko736g2123kcal57.1g331.8g61.9g22.2g
Annoskoko puolitettuna368g1061kcal28.6g165.9g31g11.1g
Arvot/100g100g288kcal7.8g45.1g8.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74187