JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.8g0.1g0.4g
Chili paprika punainen4.4g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 2.9g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 2.9g9kcal0.4g0.5g0.4g1.1g
Kani 438g713kcal92.5g0g38.1g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g29g5.8kcal0g1.9g0g0g
Oliiviöljy 15g129kcal0g0g14.6g0g
Paprika punainen 59g17kcal0.6g2.7g0.2g1.1g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.6g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g5.3g1.3kcal0g0.4g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g5.5g5kcal0.2g0.2g0.4g0g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g41g12kcal0g0g0g0g
Vesi117g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1473g1827kcal190.2g18g107.6g5.4g
Valittu annoskoko737g914kcal95.1g9g53.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna368g457kcal47.6g4.5g26.9g1.4g
Arvot/100g100g124kcal12.9g1.2g7.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=417386