Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 2681g903kcal18.5g147.5g2.7g37.5g
Sokeri 1140g4625kcal0g1138.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 670g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g54g167kcal5.9g32.2g3.8g15g
Kaneli, jauhettu, annos 2g27g70kcal0.9g21.3g0.9g14.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g107g429kcal0g106.2g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl2681g9116kcal53.6g80.4g938.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14720g30621kcal157.8g3052g1891.6g134.4g
Valittu annoskoko7360g15311kcal78.9g1526g945.8g67.2g
Annoskoko puolitettuna3680g7655kcal39.5g763g472.9g33.6g
Arvot/100g100g208kcal1.1g20.7g12.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891