Papusalaatti

Pilko sipuli ja valkospilu öljyyn.

Anna seistä muutaman tunti.

SEkoita öljyyn myös halutessasi muuta mausteet, kuten suola, yrtit jne.
Keitä pavut oheejn mukaan.

Jäähdytä.

Sekoita kaikkia ainekset ja laita jääkaappiin vähintään vuorokaudeksi makustumaan.

Sekoittele välillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijapapu, keitetty, suolaton 6428g11470kcal1038.1g457g512.3g454.5g
Sipuli (kuorittu)536g145kcal7g25.7g1.1g9.1g
Valkosipuli 75g81kcal5.9g12.2g0.4g1.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl321g2893kcal0g0g321.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14720g29177kcal2102g989.8g1670.4g930.4g
Valittu annoskoko7360g14588kcal1051g494.9g835.2g465.2g
Annoskoko puolitettuna3680g7294kcal525.5g247.5g417.6g232.6g
Arvot/100g100g198kcal14.3g6.7g11.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135089