Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g1331g5324kcal97.2g825.2g186.3g16g
Kananmuna kuoreton 586g835kcal73.2g1.8g60g0g
Sokeri 1131g4592kcal0g1130.2g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa2130g2130kcal234.2g63.9g106.5g0g
Karpalo 1065g346kcal4.7g36.7g7.5g35.1g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio1065g1491kcal29.8g69.2g127.8g0g
Tomusokeri 1dl=60g53g213kcal0g53.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14720g29861kcal878.2g4360.4g976.2g102.2g
Valittu annoskoko7360g14930kcal439.1g2180.2g488.1g51.1g
Annoskoko puolitettuna3680g7465kcal219.6g1090.1g244.1g25.6g
Arvot/100g100g203kcal6g29.6g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151239