Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi6398g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri400g1624kcal0g399.5g0g0g
Sokeri 400g1623kcal0g399.5g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton160g34kcal0.5g2.6g0g0.2g
Kuivahiiva, annos 11g2.1g7.5kcal0.9g0.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14720g6575kcal2.8g1604.8g0.2g0.4g
Valittu annoskoko7360g3288kcal1.4g802.4g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna3680g1644kcal0.7g401.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g45kcal0g10.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176464