Punainen kalapata

Leikkaa puoliksi sulanut kala paloiksi.

Valmista tomaattikeitto pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi.

Aseta uunivuokaan kerroksittain kalapaloja, herneitä, purjorenkaita sekä mausteita.

Kaada päälle tomaattikeittoa niin paljon, että aineet peittyvät.

Kypsennä ruokaa uunissa 200 asteen lämmössä n.30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Maikkinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus1999g1399kcal319.8g0g6g0g
Purjosipuli 1199g275kcal21.7g28.8g2.4g25.2g
Tilli, tuore 150g45kcal5.5g1.3g1.2g3.1g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Tomaattikeitto, Pirkka (2,5dl)3997g1311kcal28g259.8g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14720g6059kcal750g579.8g59.2g56.6g
Valittu annoskoko7360g3030kcal375g289.9g29.6g28.3g
Annoskoko puolitettuna3680g1515kcal187.5g145g14.8g14.2g
Arvot/100g100g41kcal5.1g3.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189480