Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 1318g399kcal16.5g63.3g2.6g22.4g
Valkopippuri 52g147kcal5.4g22g1.1g13.6g
Suola, annos 3g80g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt1597g735kcal51.1g76.7g24g0g
Pekoni rasvainen 1118g4204kcal134.2g0g413.7g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 3195g4412kcal599g0g223.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14720g19792kcal1612.4g324g1330g72g
Valittu annoskoko7360g9896kcal806.2g162g665g36g
Annoskoko puolitettuna3680g4948kcal403.1g81g332.5g18g
Arvot/100g100g135kcal11g2.2g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197849