Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl4384g5787kcal574.3g13.2g363.9g0g
Voi 399g2891kcal4.7g1.6g324g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1196g7174kcal287g78.9g645.7g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl1329g4743kcal26.6g39.9g504.8g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g27g106kcal0g26.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14720g41403kcal1785.2g319.8g3676.8g0g
Valittu annoskoko7360g20701kcal892.6g159.9g1838.4g0g
Annoskoko puolitettuna3680g10351kcal446.3g80g919.2g0g
Arvot/100g100g281kcal12.1g2.2g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206765